Joost voor dé tuinen

Mijn passie? Het ontwerpen en realiseren van dé tuinen.

De grootste reden om voor mijzelf te beginnen, was om persoonlijke aandacht te kunnen geven aan de wensen van de klant. Sinds 2012 heb ik de nodige ervaring opgedaan op het gebied van ontwerpen, calculeren en realiseren. Met deze ervaring en mijn opleiding op zak wilde ik de volle focus op mijn passie leggen.

Mijn projecten starten altijd met een kennismaking. Ik ga in gesprek met de klant en kijk hoe ik van betekenis kan zijn. Zodra zij voor mij kiezen om de tuin aan te pakken, is er veel contact. Samen bespreken we alle wensen, die ik vervolgens vertaal naar een passend ontwerp. Veelal verzorg ik ook de realisatie van het project. Dit probeer ik zoveel mogelijk met vaste mensen en leveranciers te doen. Waarom? Om kwaliteit te kunnen garanderen en de kans op verrassingen te minimaliseren. Het uitgangspunt is dat niet alleen het eindresultaat perfect is, maar ook het gehele project als prettig ervaren wordt.

Als dé tuin dan helemaal klaar is, kan de klant er optimaal van genieten! Om dit gevoel te behouden, regel ik ook het onderhoud. De tuinen zijn vol van leven en veranderen daardoor snel. Om het groen op de juiste manier te snoeien en de dode materialen met zorg te behandelen, zal de charme van dé tuin alleen nog maar meer worden!